08-08-2018: Nuttet, buttet og lille?

En af de ting, som kan sætte sindene i kog blandt kronvildtjægere, er jagt på kalve i september. Holdningerne er – som altid i kronvildtdebatten – mange, men hvad siger fakta?

07-08-2018: NM i kombineret jægerskydning: Bronze med ét sølle point

Fredag den 3. og lørdag den 4. august blev der afviklet NM i kombineret jægerskydning på Herning Jagt Center i Ørre. Danmarks Jægerforbund var vært ved det store arrangement med deltagelse fra Finland, Norge, Sverige og naturligvis Danmark. I alt 133 skytter.

03-08-2018: Gåsejagt i skjorteærmer - akkompagneret af lyn og torden

For første gang siden augustjagten forsvandt efter 1993-1994 sæsonen er det igen muligt at drive jagt i sommervarmen på grågæs. Kom med nogle af de første jægere på gåsejagt i skjorteærmer.

02-08-2018: Læs i Jæger august 2018

Jæger 8/2018 er klar i app'en og på nettet. Og senest den 3. august skulle det også ligge klart i din postkasse. Se et par af højdepunkterne fra magasinet - og find en gratis smagsprøve, hvis du endnu ikke er medlem.

01-08-2018: August betyder gåsejagt

For første gang i mange år er august lig med jagt. Fra i år er det nemlig muligt at tage på grågåsejagt i opsmøgede skjorteærmer på omdriftsarealer. Se reglerne her.

31-07-2018: FM i jagtskydning og jægertrap 2018: Styrket bredde

Ved dette års forbundsmesterskab i jagtskydning og jægertrap blev bredden i jagtskydning styrket. En jægerrække, hvor alle med lyst til at svinge haglbøssen, så nemlig dagens lys på Herning Jagtcenters baner den 28. og 29. juli. De flotte resultater blev der heller ikke sparet på denne weekend.

31-07-2018: Kampagne: Sikker opbevaring af våben i private hjem

Formålet med kampagnen er at fjerne enhver tvivl om, hvordan man som våbenejer skal opbevare sine våben forsvarligt. Kampagnen kommer rundt om reglerne for opbevaring af våben og ammunition, herunder straffen for ulovlig våbenopbevaring. Der gives også gode råd til nøgleopbevaring og transport af våben.

30-07-2018: Levering af Jæger i august

Jægers sommerpause er forbi og inden længe er et dugfrisk eksemplar klar til omdeling. August-nummeret af Jæger skal senest være i din postkasse den 3. august.