07-04-2017: Hjælp Danmarks Jægerforbund med at finde udstoppede dyr

Vil du hjælpe Danmarks Jægerforbund i arbejdet med at fortælle og formidle om jagt og natur til Familien Danmark? Så har du muligheden for at bidrage til udviklingen af vores besøgscenter.

07-04-2017: Auktion over unikke jagtoplevelser

Igen i år afholder herregårdsjægernes forening en auktion over unikke jagtoplevelser, som alle kan byde på. Og i lighed med tidligere år er det Jægernes Naturfond, der nyder godt af overskuddet.

07-04-2017: Jægernes ansvarsforsikring overgår til Tryg Forsikring

Jægernes ansvarsforsikring overgår til Tryg Forsikring