31-08-2016: Forbundsmesterskab i udvidet apportering 2016

Temperaturer omkring de 29 grader og stort set vindstille gjorde det til en varm oplevelse for de 30 hunde, der deltog i årets forbundsmesterskab i apportering.

30-08-2016: Må vi få din kæbe?

Viden er grundlaget for en god forvaltning af kronvildtet, og selvom miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen endnu ikke har meldt ud, hvordan den endelige forvaltningsplan kommer til at se ud, så er der ingen tvivl om, at indsamling af viden bliver en hjørnesten. Derfor går Danmarks Jægerforbund allerede i gang med indsamling af kæber 1. september 2016.

29-08-2016: Resultater Racedyst 2016

Danmarks Jægerforbunds Racedyst 2016 for stående og ikke-stående hunde blev søndag den 31. juli afholdt i henholdsvis Skive og Stenlille. Hundene er udpeget af specialklubberne og skulle dyste igennem 3 discipliner på dagen.

25-08-2016: Video: Politikere uenige om hjortevildt

Ved hjortehøringen i går på Christiansborg blev vist en video, hvor tre politikere diskuterer indstillingen fra Vildtforvaltningsrådet, men måske mere interessant selve konstruktionen ’Vildtforvaltningsrådet’. DJ’s formand er ikke tvivl om sin holdning til Vildtforvaltningsrådet. Se videoen her.