30-03-2019: Nyt ulvepar konstateret i Vestjylland

Et dansk-tysk ulvepar har etableret sig i omkrådet omkring Ulfborg i Vestjylland. Det skriver Miljøstyrelsen på deres hjemmeside. Det drejer sig om en danskfødt tæve og hendes tyske mage. Ulven på billedet har ikke relation til den aktuelle historie.

30-03-2019: Mere effektiv vildsvinejagt i Sverige

Den svenske regering har besluttet at tillade visse jagtmidler for at gøre jagt på vildsvin lettere og mere effektivt. Det svenske jægerforbund hilser de nye tiltage velkommen.

29-03-2019: Vejen til haglskydeprøven kreds 1

29-03-2019: Ny udgave af magasinet Jæger er udkommet

Så er apriludgaven af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemer af Danmarks Jægerforbund. Læs et gratis uddrag online.

29-03-2019: Nyjæger 2019 er "på gaden"

Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2019. Det kan også læses online.

28-03-2019: Mindre jagt – giver mere jagt

Nogle af de nuværende jagtkonsortier i Oksbøl må afgive deres jagt. Til gengæld kommer der flere dagjagter på hinder og kalve, som vil tilgodese den ”almindelige” jæger.

28-03-2019: Kredsmøde i Kreds 8: Se godt efter mårhunden på bukkejagten

65 bornholmske jægere mødte op til et roligt kredsmøde i Danmarks Jægerforbunds Kreds 8.

27-03-2019: Schweisskursus i DJ

I Danmarks Jægerforbund vil vi gerne være med til at skabe mere fokus på schweiss- og sporarbejde, og i den forbindelse oprettes der i hhv. maj og august måned to weekend kurser. Kurserne henvender sig både til nybegyndere på schweiss og for den mere rutinerede, der har fået en ny hund.