28-09-2018: 40 dages betinget fængsel i ulvesagen

Retten i Herning har her til eftermiddag idømt en 66-årig mand 40 dages betinget fængsel for at skyde og dræbe en ulv på en mark ved Ulfborg den 16. april 2018.

27-09-2018: Fugleinfluenza fundet i fasaner på Sjælland

Fødevarestyrelsen har påvist fugleinfluenza af den højpatogene type H5N6, i fasaner, som stammer fra Slagelse Kommune.

27-09-2018: Ændrede udgivelsestidspunkter på Jæger

Vi får mange henvendelser fra vrede medlemmer over, at Jæger ikke lander i postkassen omkring den 1. i udgivelsesmånederne. Derfor har vi forsøgt ændre på udgivelsestidspunktet for bladet.

27-09-2018: Tre nye hundeførere optaget i Schweiss-registret

Den 25.-26. september 2018 afholdt Naturstyrelsen i samarbejde med Danmarks Jægerforbund kursus for de nye hundeførere, som var kommet hele vejen igennem årets optagelses proces.

26-09-2018: Nye muligheder i vores app Jæger

Udvidelse af appen Jæger er nu klar til både Android og iPhone. Få dit digitale medlemskort, jagttider, skydebaneoversigt og meget mere direkte på din telefon.

26-09-2018: Jægerne: Mangel på rettidig omhu i mårhundeindsatsen

Formanden for Jægerforbundets markvildtudvalg, Jens Venø Kjellerup, havde gerne set markant større fokus på mårhunden, fordi advarselslamperne allerede blinkede fra begyndelsen. Nu forventer han, at de ansvarlige politikere og relevante organisationer ud over jægerne påtager sig sit ansvar og bidrager helhjertet til bekæmpelsen af denne invasive art!

26-09-2018: Brug af termiske spottere/kikkerter til jagt

Foranlediget af massiv markedsføring samt debatter på diverse medier får Danmarks Jægerforbund i denne tid mange henvendelser omkring lovligheden af at benytte termiske spottere/kikkerter til jagt. Vi skal derfor pointere, at det IKKE er tilladt at benytte disse hjælpemidler til jagt i Danmark.

26-09-2018: Vinderklasseprøver 2018

Program for Danmarks Jægerforbunds Vinderklasseprøver - efteråret 2018 for stående jagthunde