30-01-2015: Vildtkød til alle i Lyby

Lyby Forsamlingshus nord for Skive lagde sidste weekend rammer til, da Lyby Borgerforening havde inviteret hele lokalsamfundet til en festmiddag i vildtets tegn. Hvert eneste sæde - 156 - i forsamlingshuset var fyldt, og 90 procent af dem var ikke-jægere. Det er en succes til efterligning blandt landets gastronomi interesserede.

30-01-2015: Vildtkød til alle i Lyby

29-01-2015: Stor bestyrelsesindsats giver pote til Jægerrådsårsmøde i Aarhus

Onsdag d. 21. januar 2015 var der indkaldt til Jægerrådsårsmøde hos Danmarks Jægerforbund Aarhus. Bestyrelsens store arbejde de forgangne år blev belønnet med stort fremmøde og god stemningen. Der blev snakket om forbundet, RASKnatur og Jægerrådets mange resultater.

28-01-2015: Ekstra jagter gav gevinst

Naturstyrelsen Blåvandshuk har i januar afholdt to ekstra bevægelsesjagter, da der ikke var nedlagt det fornødne antal hinder og kalve af jagtkonsortierne i området samt under de betalingsjagter, der allerede var blevet afholdt. Selvom jagterne var underlagt jagtgudernes lune, som alle andre jagter, gave de en ekstra gevinst.